X Please adjust your browser settings in order to opt out of cookies and review our Privacy Policy for more helpful information

Kdo smo?

Podjetje NTT, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Do letošnjega leta je bilo naše poslovanje vezano predvsem na servisiranje LCD televizorjev in ostale elektronike, letos pa smo se odločili za širitev poslovanja še na program terapevtskih pripomočkov za lajšanje različnih zdravstvenih stanj. Povezali smo se z mednarodnim podjetjem Good Energies Ltd. in postali ekskluzivni uvoznik in distributer njihovega programa za Slovenijo.

Good Energies Ltd. je mednarodno podjetje (ustanovljeno leta 2009), ki razvija, trži in distribuira izdelke B-Cure Laser. Ta serija revolucionarnih, lahkih in prenosljivih terapevtskih pripomočkov je zasnovana za zdravljenje bolečin, ortopedskih stanj, ran in vnetij. Izdelki so namenjeni vsakodnevni domači uporabi v udobju lastnega doma. GOOD ENERGIES (dobre energije) je več kot zgolj ime – je pozdrav in moto, ki je ukoreninjen v vizijo in duh podjetja.

Geriatrinja predstavi svoje osebne izkušnje s pripomočkom B-Cure Laser

Visoki strokovni standardi

Napredna tehnologija je podprta z natančnim spremljanjem in postopki preverjanj, zato je podjetje Good Energies Ltd. s svojimi izdelki vodilno na področju medicinskih oz. terapevtskih pripomočkov za domačo uporabo.

Dr. David Ben Kiki spregovori o svojih strokovnih izkušnjah s pripomočkom B-Cure Laser

Priporočajo vodilni zdravniki po vsem svetu

Več kot 250.000 pacientov po vsem svetu uporablja B-Cure Laser za zdravljenje ortopedskih stanj, bolečin, vnetij in športnih poškodb ter za olajšanje in podporo pri okrevanju po kirurških posegih in celjenju ran. Izdelke B-Cure Laser priporočajo vodilni zdravniki po vsem svetu, ki te pripomočke uporabljajo kot preskušen terapevtski pristop, s čimer svojim pacientom omogočajo nove možnosti terapije.

Naša skupna vizija

Biti vodilni na področju razvoja in trženja inovativnih in naprednih terapevtskih izdelkov za zdravljenje ortopedskih stanj, bolečin, ran in dermatoloških težav.

Kakovost življenja pacientov si prizadevamo izboljšati s skrajšanjem postopka zdravljenja in izboljšanjem njihovega počutja.