X Please adjust your browser settings in order to opt out of cookies and review our Privacy Policy for more helpful information

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

[Zadnja sprememba: 21. september 2021]

 

Bcurelaser.si je spletna stran, za katero stoji podjetje NTT, d.o.o., Efenkova cesta 61, Velenje, 3320 Velenje.

Pri podjetju NTT, d.o.o., Efenkova cesta 61, 3320 Velenje (v nadaljevanju »podjetje« ali »mi« ali »nas«) spoštujemo vašo zasebnost in smo predani varovanju zasebnosti naših strank, ki obiščejo naše spletno mesto ali se odločijo za nakup medicinskega pripomočka B-Cure Laser (»pripomoček«) in obdelujemo osebne podatke skladno z načelom zakonitosti – 5.člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov – Uredba EU 2016/679.

Ta politika zasebnosti velja za spletno mesto Bcurelaser.si in obrazce, aplikacije, prenose, storitve ali orodja (skupno »storitve«) ne glede na to, kako do njih dostopate ali jih uporabljate, vključno prek mobilnih naprav.

Bcurelaser.si lahko kadar koli spremeni to politiko zasebnosti z objavo spremenjene različice na spletnem mestu, vključno z datumom začetka veljavnosti spremenjene različice. Trenutna različica politike zasebnosti je stopila v veljavo 21.9.2021.

Osebni podatki: pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom; določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti.
Obdelava: pomeni kakršen koli dejanje ali niz dejanj, ki se izvajajo v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov.

Upravljavec: upravljavec podatkov je Bcurelaser.si.

Pravilnik o zasebnosti podrobno določa, kako obdelujemo, uporabljamo in delimo vaše podatke in našo pravno podlago za obdelavo podatkov. Pravilnik o zasebnosti je sestavni del Pogojev uporabe in je na voljo na naslovu: »Pogoji uporabe«. Pravilnik ureja vašo uporabo spletnega mesta in z njim povezanih storitev. Opredeljeni pojmi v tem dokumentu imajo enak pomen, kot je opredeljen v Pogojih uporabe.

 

Pravna podlaga

Spodaj navajamo, katere podatke zbiramo, ko obiščete naše spletno mesto ali kupite pripomoček, in kako obdelujemo in uporabljamo vaše podatke. Preden predstavimo podrobnosti, bi vam želeli pojasniti podlago za obdelavo:

 • Če se odločite za nakup katerega koli od naših pripomočkov, vaše osebne podatke obdelamo (kot je opredeljeno spodaj), da lahko z vami vzpostavimo stik.
 • Če imamo zakonit interes za obdelavo podatkov, npr. spletnih identifikatorjev (tj. IP-naslove), zaradi omogočanja in upravljanja našega spletnega mesta.
 • Vaše osebne podatke bomo obdelali, ko nam za to podate svojo privolitev.

 

Spremembe in dopolnitve

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji spremenimo ali dopolnimo ta Pravilnik o zasebnosti; tovrstne spremembe bodo začele veljati, takoj ko bodo vključene v spremenjen Pravilnik o zasebnosti. Zadnji datum spremembe bo naveden v polju »Zadnja sprememba«. Vaša uporaba tega spletnega mesta in storitev po uvedbi sprememb pomeni, da se z njimi strinjate. V primeru bistvene spremembe si bomo razumno prizadevali, da vam o tem posredujemo pisno obvestilo. Priporočamo vam, da redno preverjate ta Pravilnik o zasebnosti, saj se lahko občasno spremeni.

 

Vrste podatkov, ki jih zbiramo, in namen obdelave

Ob vstopu na naše spletno mesto ali pri nakupu našega pripomočka lahko zberemo določene informacije o vas. Te informacije so opredeljene kot »osebni podatki«, kar pomeni informacije, ki omogočajo identifikacijo posameznika, ali informacije, ki z razumnim prizadevanjem omogočajo identifikacijo posameznika, ali »neosebni podatki«, kar pomeni tehnične in zbirne podatke o vas, ki ne omogočajo identifikacije. Če združimo osebne in neosebne podatke, bomo združene podatke obravnavali kot osebne podatke, dokler ostanejo v takšni obliki.

 

Spodaj si oglejte preglednico, ki natančno določa podatke, ki jih zbiramo, in način uporabe:

 

Podatki, ki jih zbiramo

Namen zbiranja in uporabe podatkov

Podatki za stik: 
Pri oddaji naročila nam boste morali posredovati svoje ime in priimek, e-poštni naslov, telefonsko številko (izbirno), naslov za pošiljanje in naslov za izstavitev računa.

Te informacije zbiramo in uporabljamo izključno za namen obdelave vašega naročila in dostave pripomočka. Prav tako lahko vaš e-poštni naslov in telefonsko številko uporabimo za obveščanje in pošiljanje sporočil v zvezi s storitvijo (npr. računi, potrditev naročila, stanje pošiljke itd.) po navadni pošti ali prek e-pošte itd.

Informacije o plačilu:
Ob dokončanju nakupa boste morali navesti podatke o plačilu. Plačilo obdelajo tretji partnerji; informacij o plačilu ne shranjujemo ali obdelujemo.
.

Uporabljamo tretje ponudnike obdelave plačil, npr. Stripe, Leanpay in PayPal. Tako vse transakcije urejajo njihovi pravilniki o zasebnosti in pogoji uporabe, za katere vam priporočamo, da jih preberete.

Informacije, ki jih posredujete prostovoljno:
Če stopite z nami v stik (npr. prek e-pošte, našega spletnega obrazca itd.), nam lahko posredujete svoje podatke za stik, kot so ime, telefonska številka, naslov, e-poštni naslov itd. Če uporabljate našo funkcijo klepeta v živo, lahko delite dodatne informacije, npr. občutljive informacije glede svojega zdravstvenega stanja, pri čemer vam prek klepeta pomaga naš predstavnik.

Te informacije bomo uporabili, da odgovorimo na vašo poizvedbo, vam zagotovimo podporo, pomoč ali drugo storitev, ki jo zahtevate. Našo korespondenco bomo hranili toliko časa, kolikor bo potrebno, v skladu z veljavno zakonodajo.

Zgodovina nakupov:
Shranjujemo vašo zgodovino nakupov.

Te informacije uporabimo za obdelavo vračil, ponudbo dodatnih izdelkov in storitev in obravnavo vaših morebitnih nadaljnjih poizvedb. Prav tako lahko te podatke uporabimo za analiziranje prednostnih izbir strank, izboljšanje in prilagoditev vaše nakupovalne izkušnje ter izboljšanje naših storitev.

Prijava na novice: 
Če se odločite za prejemanje naših novic, nam morate posredovati svoj e-poštni naslov in ime. Od novic se lahko odjavite kadar koli s klikom povezave »odjava« v e-poštnem sporočilu ali tako, da nas neposredno kontaktirate.

Te informacije uporabljamo izključno za posredovanje vsebin, ki ste jih zahtevali.

 

Naslov IP:
Ko vstopite na naše spletno mesto, naše podjetje ali tretje osebe v našem imenu (npr. Google Analytics) pridobijo vaš internetni protokol (»IP«)

Naslov IP uporabljamo za: vzdrževanje in upravljanje spletnega mesta; prilagajanje in izboljšanje našega spletnega mesta in zadevnih vsebin in storitev ter za izboljšanje vaše izkušnje; izvajanje raziskav, analitičnih in statističnih aktivnosti v zvezi s pretokom spletnega prometa in uporabniškimi interakcijami z našim spletnim mestom; odkrivanje goljufij, odkrivanje in reševanje varnostnih in tehničnih težav.
Naslove IP prav tako uporabljamo za namene ponovnega trženja, kot je to opisano
v poglavju »Piškotki« spodaj.

Tehnični podatki:
Zbiramo informacije o vaši interakciji s spletnim mestom. To lahko vključuje zbirne informacije o vaši uporabi in tehnične podatke, prenesene z vaše naprave, med drugim: vrsto brskalnika in nastavitve, operacijski sistem, vrsto naprave, obiskane strani znotraj spletnega mesta, ogledane medicinske pripomočke, datumski in časovni žig, trajanje vašega obiska na posamezni strani, približen geografski položaj in pot ogleda spletnega mesta.

Tehnične podatke uporabljamo, da vam omogočimo uporabo spletnega mesta.
Tehnični podatki so potrebni za delovanje spletnega mesta.

     

 

Kako zbiramo informacije

Skladno z naravo vaše interakcije s spletnim mestom lahko informacije zbiramo na naslednje načine:

 • Samodejno – piškotke in podobne tehnologije sledenja (kot je to podrobno opisano v poglavju Piškotki spodaj) lahko uporabljamo za samodejno zbiranje nekaterih informacij, ko vstopite v spletno mesto.
 • Podatke nam posredujete prostovoljno – zbiramo podatke, če in ko se odločite, da nam jih boste posredovali, npr. v postopku dokončanja nakupa, obrazcu za stik ali klepetu. 

Piškotki in zavrnitev uporabe

Ob vstopu v naše spletno mesto lahko uporabimo »piškotke« (ali podobne tehnologije). Uporaba piškotkov je splošna praksa v panogi. »Piškotek« je majhen podatek, ki ga spletno mesto ob vašem obisku dodeli in shrani na vaš računalnik. Piškotki so zelo koristni in se jih lahko uporablja za različne namene. Piškotki vam na primer omogočajo učinkovito krmarjenje med spletnimi stranmi, samodejni vklop določenih funkcij (tj. nakupovalna košarica), shranijo vaše prednostne izbire, zanimanje za izdelke in zagotavljajo hitrejšo in enostavnejšo interakcijo. Prav tako se uporabljajo za prilagoditev vaše izkušnje in za namene oglaševanja. Več informacij o piškotkih je na voljo na spletnem naslovu: www.allaboutcookies.org.

Uporabljamo več vrst piškotkov:

 • Nujne, funkcionalne, operativne in varnostne piškotke. Tovrstne piškotki so nujni, saj omogočajo premikanje uporabnika po spletnem mestu ter ustrezno delovanje spletnega mesta, prav tako pa skrbijo za varnost (tj. uporabljajo se za preverjanje pristnosti uporabnikov, preprečevanje goljufij in varovanje podatkov o uporabniku pred nepooblaščenimi  osebami). Te vrste piškotkov ni mogoče onemogočiti oziroma nekatere funkcije spletnega mesta ne delujejo, če so ti piškotki onemogočeni.
 • Analitični, statistični in izvedbeni piškotki. Ti piškotki zbirajo informacije, kako uporabniki uporabljajo naše spletno mesto, kar nam pomaga izboljšati naše storitve in spletno mesto. Omogočajo nam na primer dostop do števila uporabnikov, ki so si ogledali določeno stran ali izdelek, in nam posredujejo informacije o njihovi državi izvora.
 • Ciljni in oglaševalski piškotki. Te piškotke na našem spletnem mestu namestijo naši oglaševalski partnerji. Ta podjetja jih lahko uporabljajo za oblikovanje profila vaših zanimanj in prikazovanje ustreznih oglasov na drugih spletnih mestih. Piškotki delujejo tako, da nedvoumno prepoznajo vaš brskalnik in napravo. Če ne dovolite uporabe teh piškotkov, ne boste deležni našega ciljnega oglaševanja na različnih spletnih mestih.

 

Uporabljamo naslednje piškotke tretjih oseb in njihovo integracijo aplikacij na naše spletno mesto:

Piškotek

 

Namen

 

Pravilnik o zasebnosti in zavrnitev

 

Google Analytics

 

Analitični, statistični in izvedbeni. 
Ti piškotki zbirajo informacije, ki nam pomagajo razumeti interakcije z našim spletnim mestom in nenazadnje izpopolniti vašo izkušnjo.

https://policies.google.com/privacy
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
https://policies.google.com/technologies/managing?hl=en

 

Google Tag Manager

 

Bistveni, funkcionalni in operativni
Ti piškotki so nujno potrebni in se uporabljajo za nalaganje skriptnih programskih jezikov na strani našega spletnega mesta.
.

https://policies.google.com/privacy 
https://policies.google.com/technologies/managing?hl=en

 

Google AdWords Remarketing

 

Ciljni in oglaševalski

 

https://policies.google.com/privacy 
https://policies.google.com/technologies/managing?hl=en

Facebook Remarketing

Ciljni in oglaševalski

 

https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Taboola

 

Ciljni in oglaševalski

 

https://www.taboola.com/privacy-policy#users 
https://www.taboola.com/cookie-policy

Outbrain

 

Ciljni in oglaševalski

 

https://www.outbrain.com/legal/

 

Yahoo

 

Ciljni in oglaševalski

 

https://policies.yahoo.com/xa/en/yahoo/privacy/index.htm 
https://policies.yahoo.com/xa/en/yahoo/privacy/topics/cookies/index.htm

Adalyser

 

Analitična platforma za merjenje odziva na televizijsko oglaševanje.

 

https://www.adalyser.com/en/privacy
Ti piškotki Adalyser (TV) naredijo posnetek spletnega prometa, ko se oglas predvaja na televiziji. Omogočajo nam, da učinkovito merimo spremembe v količini prometa zaradi našega televizijskega oglaševanja z namenom ugotavljanja učinkovitosti oglasov.
__adal_ca – Vir prometa/podatki o kampanji
__adal_cw – Časovni žig obiska
__adal_id – ID št. naprave (ustvarjena)

 

Več informacij o tem, kako uporabljamo izdelke Google, je na voljo tu . Upoštevajte, da večina brskalnikov omogoča izbris piškotkov z vaše naprave, onemogočanje piškotkov ali prejem opozorila, preden se piškotek namesti prek vaše naprave ali nastavitev brskalnika. Če se kljub temu odločite onemogočiti piškotke, morda nekatere funkcije naših storitev ne bodo ustrezno delovale in bo morda vaša spletna izkušnja omejena. Za več informacij o piškotkih in kako jih lahko upravljate si oglejte nastavitve svojega brskalnika. V pomoč podajamo nastavitve glavnih brskalnikov:

 

Vrsta brskalnika

 

Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en;

Firefox

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences;

Opera

https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/;

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies;

Safari

https://support.apple.com/en-il/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac;

Edge

https://support.microsoft.com/en-us/help/4027947/windows-delete-cookies

 

Prav tako lahko neposredno onemogočite piškotke tretjih oseb za ponovno trženje ali druge tehnologije za sledenje oglasov prek storitev samoregulacije, kot je spletno mesto Network Advertising Initiative (»NAI«) – stran NAI za zavrnitev ali spletno mesto Digital Advertising Alliance (DAA)  – stran za zavrnitev DAA;

 

 

S kom si izmenjujemo vaše osebne podatke

Razen kot je to določeno v tem Pravilniku o zasebnosti in nadaljevanju, podjetje ne deli osebnih podatkov, ki jih pridobi od vas

 • Zakonske zahteve – v celoti bomo sodelovali z organi kazenskega pregona ali sodiščem, ki zahteva ali nam nalaga, da razkrijemo identiteto, vedenje ali digitalno vsebino vsakega uporabnika, ki je osumljen sodelovanja v nezakonitem dejanju ali kršitvi, vaše informacije pa lahko prav tako posredujemo, ko menimo, da je to potrebno za zagotavljanje skladnosti z zakonodajo ali zaščito naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti.
 • Izvajanje pravilnikov in naše pravice – vaše informacije bomo delili izključno v obsegu, ki je potreben za izvajanje naših pravilnikov, vključno s preiskavami njihovih morebitnih kršitev ali ugotavljanjem, preprečevanjem ali ukrepanjem v primeru nezakonitih dejavnosti ali drugih kršitev, domnevnih goljufij ali varnostnih vprašanj, ter v obsegu, ki je potreben za izvajanje ali uveljavljanje naših pravic do obrambe pred pravnimi zahtevki.
 • Poslovne transakcije – osebne podatke lahko delimo v primeru poslovne transakcije (npr. prodaje bistvenega dela našega podjetja, pripojitve, združitve ali prodaje premoženja). V tem primeru bodo naše povezane družbe ali družba prevzemnica prevzele pravice in obveznosti, kot je to opisano v tem Pravilniku o zasebnosti.
 • Pooblaščena razkritja – vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, če za to razkritje podate privolitev, ali za izvajanje pogodbe, ki smo jo sklenili z vami (npr. z dostavnimi službami). Upoštevajte, da po posredovanju vaših podatkov drugemu podjetju ti podatki postanejo predmet praks za varovanje zasebnosti tega drugega podjetja.

Združene ali neosebne podatke lahko delimo ali jih uporabljamo s tretjimi osebami v vseh zgoraj navedenih okoliščinah in za namen zagotavljanja in izboljšanja naših storitev, kot je opisano zgoraj.

 

Pravice uporabnikov

Zavedamo se, da imajo različni ljudje različne pomisleke in želje glede varovanja zasebnosti. Jasni želimo biti o tem, katere informacije zbiramo, da boste lahko sprejeli premišljene odločitve o načinu njihove uporabe. Omogočamo vam uveljavljanje določenih možnosti, pravic in nadzora v zvezi s svojimi informacijami v skladu z veljavno zakonodajo s področja varstva podatkov in varovanja zasebnosti. Glavne pravice so med drugim:

 • pravica do dostopa do svojih osebnih podatkov;
 • pravica do zagotavljanja, da so vaši osebni podatki točni, popolni in posodobljeni;
 • pravica do spreminjanja svojih osebnih podatkov (popravljanje, brisanje ali dopolnjevanje);
 • pravica do preklica privolitve, v skladu z zakonskimi ali pogodbenimi omejitvami in z ustreznim obvestilom;
 • pravica do ugovora obdelavi osebnih podatkov;
 • pravica do prenosa podatkov; in
 • pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu (če ste prebivalec EGP).

Več informacij najdete v našem Pregledu pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

Če želite uveljavljati katero koli ali vse zgoraj navedene pravice, izpolnite obrazec zahtevka posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (»DSR«), ki je na voljo tu, in ga pošljite naši skupini za upravljanje področja varovanja zasebnosti na naslov: [email protected]. Navedite, katere pravice želite uveljaviti in katere osebne podatke želite prejeti, če je to ustrezno.

Če vam ne bomo mogli zagotoviti zahtevanih informacij, vam bomo pojasnili razloge za to in vas seznanili z vašimi pravicami. Pridržujemo si pravico, da vas zaprosimo za ustrezna dokazila za preverjanje vaše istovetnosti, preden vam posredujemo zadevne informacije v skladu z veljavno zakonodajo. Poleg tega lahko postopek iskanja in brisanja podatkov traja do trideset (30) dni (po prejemu zahtevanih veljavnih dokazil) v skladu z veljavno zakonodajo. Zakonodaja o varstvu podatkov in povezani zakoni, ki veljajo za vas, vam lahko podeljujejo druge ali dodatne pravice v zvezi s podatki, ki jih od vas zbiramo, ki se jih lahko prav tako upošteva.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Bcurelaser.si izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotavljanje visoke ravni varstva osebnih podatkov (nekateri ukrepi, ki jih izvaja Bcurelaser.si, so: uporaba požarnih zidov in šifriranja podatkov, nadzor fizičnega dostopa – varovanje prostorov in opreme IT ter nadzor nad pooblastili za dostop do informacij s sistemom gesel za avtorizacijo in identifikacijo uporabnikov).

 

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV

Za morebitna vprašanja ali pritožbe v zvezi z obdelavo podatkov se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Bcurelaser.si (NTT, d.o.o., Efenkova cesta 61, Velenje, 3320 Velenje, E-pošta: [email protected])

 

Hramba podatkov

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih zbiramo, hranimo toliko časa, kot je to potrebno za zagotavljanje storitev, izpolnitev našega poslovnega namena, izvajanje naše pogodbe z vami, zagotavljanje skladnosti z našimi zakonskimi obveznostmi, reševanje sporov in uveljavljanje naših dogovorov glede na in v skladu z veljavno zakonodajo, vendar ne dlje kot 5 let od podaje vašega soglasja, ki se lahko občasno posodobi. Kadar koli lahko po lastni presoji popravimo, dopolnimo ali odstranimo nepopolne ali netočne informacije.

Spodnja preglednica prikazuje naš pravilnik o hrambi osebnih podatkov:

 

Podatkovni nizi

Obdobje hrambe

Naslov IP

60 dni.

Podatki za stik

Tako dolgo, kot to zahteva veljavna zakonodaja.

Izdajanje računov in dostava

Dokler je to potrebno za izvajanje storitev in izpolnitev naših zakonskih obveznosti.

Kje hranimo vaše podatke, varovala in prenosi podatkov

Skrbno izvajamo in ohranjamo zaščito spletnega mesta in vaših podatkov. Uporabljamo standardne postopke in pravilnike v panogi in izvajamo tehnične in administrativne varnostne ukrepe za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov naših uporabnikov in preprečevanje nepooblaščenega dostopa ali uporabe takšnih informacij. Več informacij o naših varnostnih ukrepih je na voljo na tej povezavi.

Naše spletno mesto je zasnovano na platformi WooCommerce, kar pomeni da vaše podatke obdelujejo strežniki in sistemi WooCommerce. Pravilnik o zasebnosti WooCommerce je na voljo tu. Prav tako uporabljamo storitve družbe JetServer s sedežem v Izraelu, podatki o njihovih varnostnih ukrepih pa so na voljo tu.

Prav tako lahko hranimo ali obdelujemo vaše osebne podatke zunaj območja vaše sodne pristojnosti. Če spadate v območje sodne pristojnosti, kjer je za prenos osebnih podatkov potrebna vaša privolitev, vaša uporaba našega spletnega mesta in storitev v tem območju vključuje vašo privolitev za prenos vaših podatkov. Če imate prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru (»EGP«), bomo izvedli ustrezne ukrepe, da zagotovimo ustrezno stopnjo varstva vaših osebnih podatkov pri prenosu zunaj EGP.

Če menite, da vaša zasebnost ni bila obravnavana v skladu z našim Pravilnikom o zasebnosti ali pa je kdo poskusil zlorabiti naše spletno mesto ali je ravnal neustrezno, nam pišite neposredno na [email protected]. V primeru kršitve varnosti osebnih podatkov, ki ogroža vaše osebne podatke, vas bomo o tem obvestili prek spletnega mesta, ali vam poslali e-poštno sporočilo, če je to tehnično izvedljivo, in seznanili ustrezne organe v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje.

 

Izjava o možnosti Brez sledenja (Do Not Track)

Na signale možnosti Brez sledenja se ne odzivamo. Več informacij o signalih Do Not Track je na voljo na https://www.allaboutdnt.com/.

 

Informacije v zvezi z otroki

Spletno mesto in pripomočki niso primerni ali namenjeni osebam, mlajšim od 18 let (ali mladoletnim osebam, kot so opredeljene v veljavni zakonodaji), in podjetje zavestno ne zbira ali hrani podatkov uporabnikov, za katere je prepričano, da so mladoletni. Če pozneje z gotovostjo ugotovimo, da je uporabnik mladoleten po veljavni zakonodaji, bomo izvedli ukrepe in takoj izbrisali zadevne osebne podatke. Prosimo, da te osebe ne posredujejo osebnih podatkov prek spletnega mesta. Če starši ali skrbniki izvedo, da smo zbrali podatke o mladoletni osebi, jih prosimo, da nam pišejo na: [email protected]. Če izveste ali domnevate, da je mladoletna oseba delila katere koli podatke z nami, nam pišite (kot je opisano spodaj) in izvedli bomo ustrezne ukrepe, da bodo te informacije takoj izbrisane iz naših evidenc.

 

Stopite v stik z nami

Če imate vprašanja ali komentarje v zvezi s tem Pravilnikom o zasebnosti ali kakršne koli pomisleke glede obravnavanja svoje zasebnosti, pišite naši skupini za upravljanje področja varovanja zasebnosti na naslov: [email protected] ali jih posredujte prek namenskih obrazcev, ki so na voljo na spletnem mestu.

 

 

NTT, d.o.o., Efenkova cesta 61, 3320 Velenje
Velenje, 21.9.2021