X Please adjust your browser settings in order to opt out of cookies and review our Privacy Policy for more helpful information

OBRAZEC ZAHTEVKA POSAMEZNIKA, NA KATEREGA SE NANAŠAJO OSEBNI PODATKI

Podjetje NTT, d.o.o., Efenkova cesta 61, 3320 Velenje. ceni pravico do zasebnosti svojih strank, partnerjev, dobaviteljev, trgovcev in uporabnikov. Kot to zahteva veljavna zakonodaja o varstvu zasebnosti in podatkov, vključno s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (»GDPR«),
(skupaj »Uredba o varstvu podatkov«), imajo posamezniki določene pravice v zvezi z obdelavo svojih osebnih podatkov (odvisno od veljavne jurisdikcije). Za predložitev zahtevka posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (»DSR«), v skladu z veljavno Uredbo o varstvu podatkov, izpolnite ta obrazec. Obrazec DSR bomo po prejemu obdelali in nanj odgovorili v zakonsko določenih rokih. Če bomo potrebovali dodatne informacije, vas bomo o tem obvestili prek podatkov za stik, ki ste jih navedli v zadevnem obrazcu. Informacije, ki nam jih posredujete v zvezi s tem zahtevkom, bomo obdelali izključno za namen obdelave in odgovora na zahtevek DSR in jih nato takoj izbrisali. Za več informacij si preberite naš Pravilnik o zasebnosti.

 

  Podatki za stik
  Izpolnite polja, označena z*

  Izvedeti želim, za katere namene in kako obdelujete moje osebne podatke.Prejeti želim kopijo osebnih podatkov, ki jih obdelujete v zvezi z mano ali jih prenašate tretjim osebam.Menim, da so moji osebni podatki, ki jih hranite, netočni, in želim, da jih popravite.Izbrisati želim svoje osebne podatke, ki jih hranite.Želim, da prenehate obdelovati moje osebne podatke in preklicati privolitev.Želim, da mi prenehate pošiljati tržna gradiva.

  Utemeljite svoj zahtevek – navedite dodatne informacije o svojem zahtevku:*

  V kakšnem razmerju ste z nami? (uporabnik, stranka, zaposleni, partner itd.)*

  Hvala, ker ste izpolnili obrazec. Vaš zahtevek bomo obravnavali v 30 dneh, razen če Uredba o varstvu podatkov zahteva drugače. Pridržujemo si pravico, da podaljšamo zgoraj navedeni rok, če je zahtevek zahteven ali obsežen ali potrebujemo dodatne informacije. Obdelava zahtevka je brezplačna, vseeno pa si pridržujemo pravico do zaračunavanja razumne pristojbine za kritje določenih administrativnih stroškov (npr. dodatne kopije podatkov) ali obravnavo očitno neutemeljenih ali preobsežnih zahtevkov.